Me olemme kiinnostuneita musiikista kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutuksista ihmisiin, sekä uhkapelaamisesta luonnollisena osana monen ihmisen arkea. Tämä on sivuston kantava voima ja lähtökohtana monille pohdinnoista ja selvityksistä, jotka täältä löydät. Haluamme valottaa hieman sitä miten nämä kaksi näennäisesti tyystin erilaista osa-aluetta yhdistyvät parhaimmillaan saumattomaksi sinfoniaksi.

Musiikki vaikuttaa kaikkien elämään tavalla tai toisella, ja se onkin monille intohimo joko harrastuksen tai ammatin muodossa. Musiikin vaikutuksia on vuosien varrella tutkittu myös tieteelliseltä ja psykologiselta kannalta hyvinkin kattavasti. Tällä sivustolla raapaisemme hieman näiden tutkimusten ja löydösten pintaa, sekä erottelemme joitakin tekijöitä, jotka sitovat musiikkia ja uhkapelejä toisiinsa, koettaen selittää näiden yhteisvaikutuksia yksilöön.

Nykyään yhä useammat ihmiset kääntyvät varsinkin virtuaalisten pokeripöytien ja pelikoneiden suuntaan etsiessään mielekästä tekemistä ja taukoa arjen puuduttavasta rytmistä. Tämä viihteenmuoto on viety ammattimaisellekin tasolle ja myös musiikin vaikutusta pelaajiin on alettu tutkia enemmän, kun on havaittu ilmiön tulleen jäädäkseen. Tämä on kiehtova tieteenhaara ja voi paljastaa meille paljonkin ihmisen peruspsykologiasta.

Meidän mielestämme onkin tärkeää, että yksilöllä on kokonaisvaltainen kuva siitä mihin ottaa osaa. Uhkapelaus on ilmiönä paljon syvempi kuin sen koreileva pinta voisi antaa ymmärtää, ja tietyllä tapaa se on ohjelmoituna meidän aivoihimme lähtökohtaisena toimintamallina. Onhan totta, että ihmisaivot tekevät jatkuvaa todennäköisyyslaskentaa mitä pienimpienkin asioiden äärellä – määritellessään välimatkaansa lähestyvään autoon tai kauppakassin kantokykyä, puhumattakaan pokeripöydän äärellä tapahtuvasta laskelmoinnista.

Tästä inspiroituneena me olemmekin keränneet yhteen tietoa musiikista ja uhkapelaamisesta, ja tuoneet tämän helposti kaikkien saataville näiden sivujen kautta. Löydätkin sivustolta mitä moninaisimman kattauksen koskien musiikkia ja uhkapelausta, niin yhdessä kuin erikseen. Toivomme, että tästä on sinulle apua, ja voit käyttää oppimaasi optimoidaksesi omat musiikki- ja pelikokemuksesi.

Jätämme sulateltavaksesi kahden suuren miehen viisautta tulvivat sanat ja toivotamme sinulle hyviä lukuhetkiä, sekä rutkasti onnea niin elämään kuin peleihin!

Ensin sinun täytyy oppia pelin säännöt ja sen jälkeen pelata paremmin kuin kukaan muu.”

– Albert Einstein

Musiikki ilmaisee sen mitä ei voi pukea sanoiksi, mutta mitä ei voi jättää lausumatta.

– Victor Hugo